Koninklijke wijnen speciaal voor Oranje leden & vrienden
Direct naar het bestelformulier »
JA, ik maak graag gebruik van deze 2022 Wijn-Online.nl kennismakingspromotie en claim direct ruim 22% korting op de « Sélection ROSÉ» van de heerlijke 1533 – Cuvée Royale TOPWIJNEN!
Hieronder kunt u eenvoudig per fles een bestelling plaatsen (inclusief 22% korting) en kennismaken met de heerlijke topwijn Sélection ROSÉ van de 1533 – Cuvée Royale. U kunt bij ons veilig betalen en mocht onze Rosé (om wat voor reden dan ook) toch niet in uw smaakprofiel vallen dan mag u altijd gebruik maken van onze 100% proefgarantie regel, niet goed = geld terug. U loopt dus geen enkel risico, want over smaak valt niet te twisten!
Normale prijs per fles € 11,52
Bestel samen met familie & vrienden & profiteer van het hoogst mogelijke voordeel!
Kies uw gewenste aantal:
Kies uw gewenste betaalmethode
Totaalbedrag:

Inclusief € 4,95 verzendkosten

Inclusief GRATIS verzending!

Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en bent u bekend met het Privacy Statement van Wijn-Online.

RUIM 22% Kennismakingskorting per fles!

Deze bijzonder mooie zalmroze Rosé heeft zijn basis procedé meegekregen vanuit de Provence. Het is dan ook een zeer verfijnde en elegante Rosé die zeker net zo goed is alleen voor een fractie van de prijs! Deze IGP Pays d’Oc Rosé komt namelijk uit het zwoele Mediterrane Zuiden van Frankrijk, nabij de stad Montpellier. Daar wordt door de wijnmakers het unieke Rosé procedé gevolgd van hun wijlen vriend en wijnconsultant Patrick Léon, de éminence grise en oud Grand Cru wijnmaker van onder meer Château Mouton-Rothschild & Lascombes uit de Bordeaux. Maar óók van Château de Berne & Château d’Esclans uit de Provence bekend als een van de beste Rosé wijnhuizen ter wereld. De druiven van deze overheerlijke 1533 Sélection Rosé worden aan het eind van de nacht geplukt en zijn afkomstig van de koelste percelen van het wijndomein. Werkelijk een SUPER elegante Rosé, die perfect is als borrel-aperitief, voor bij de BBQ en een ideale begeleider is bij salades, kip, witte vlees & vis soorten, heerlijk!

Let op! Deze KENNISMAKINGS promotie is gelimiteerd. Wacht niet te lang, want OP = OP!

Geen enkel risico, 100% Proefgarantie! NIET GOED = GELD TERUG

Overtuigd? Klik hier om te bestellen »

Condities: U kunt gemakkelijk achteraf met Riverty (voorheen AfterPay) betalen indien gewenst. U gaat dan akkoord met de Algemene Voorwaarden van Riverty, zoals vermeld op Riverty.nl deze introductie actie is geldig zolang de voorraad strekt, op = op! 100% garantie, niet goed = geld terug! Druk- en/of zetfouten voorbehouden. Flessen à 75cl. en dozen à 6 e/o 12 flessen. Wij berekenen een kleine bijdrage à € 4,95 als bijdrage voor de thuisbezorging en vanaf 12 flessen bezorgen wij uw bestelling GRATIS thuis! Let op: NIX18, geen 18 = geen wijn! Wij zijn dan ook verplicht u leeftijd te controleren. Deze kennismakingskorting in deze promotie is niet inwisselbaar i.c.m. andere acties, codes en reeds geplaatste bestellingen.

Liever een andere kleur proberen?

Kies hieronder uit de diverse mogelijkheden!

Een moment geduld aub

Op dit moment worden uw gegevens gecontroleerd.
Binnen enkele momenten zult u worden doorgestuurd.