Direct naar het bestelformulier »
JA, ik maak graag gebruik van de geannuleerde USA order en bestel graag de luxe premium sparkling « ROSÉ AlléE » van het prestigieuze Birkedal-Hartmann.
Ik profiteer van de allerlaatste flessen op een Amerikaanse geannuleerde order tegen een onweerstaanbare lage prijs. Deze levenslustige, heerlijk bruisende fris-fruitige rosé is gebotteld op een zware luxe champagne fles en werd exclusief verkocht in Noord-Amerika bij alleen de beste wijnwinkels en warenhuizen! Ik mag altijd gebruik maken van de 100% proefgarantie regel en vanaf 12 flessen GRATIS thuisbezorging.
Kies uw gewenste aantal:
Kies uw gewenste betaalmethode
Totaalbedrag:

Inclusief € 4,95 verzendkosten

Inclusief GRATIS verzending!

Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en bent u bekend met het Privacy Statement van Wijn-Online.

Éénmalige buitenkans op een geannuleerde order voor de USA! Het Franse Birkedal Hartmann uit 1887, heeft als ode aan de allereerste sparkling rosé wijn, een prachtige luxe premium sparkling rosé gecreeerd die exclusief bestemd was voor de Amerikaanse markt, de: « ROSE ALLéE »

Goed nieuws!
Door extreme extra invoerheffingen op diverse Franse luxe goederen en bubbels, werd deze heerlijke Rosé AlléE veel te duur en onverkoopbaar voor de Amerikaanse markt en was men genoodzaakt om de laatste op stapel staande USA order te ANNULEREN! Profiteer van deze éénmalige buitenkans!

U kunt deze luxe Rosé AlléE premium sparkling wijn nu bestellen altijd voor € 9,95 per fles & vanaf 12 flessen inclusief Gratis Thuisbezorging! Maar u kunt ook 1, 2 of 3 flessen bestellen om eerst te proberen of om zo’n prachtig mooie fles cadeau te doen. Zie de prijsstaffel in ons bestelformulier.

Proefimpressie
ROSE ALLéE is een feestje. Het is een bruisende, elegante, vrolijke rosé. Levenslustig, sjiek en bourgondisch. Gemaakt om het leven te vieren en al die gezellige en feestelijke momenten luister bij te zetten. Een premium rosé in een zware, sjieke fles, die elke moment extra feestelijk maakt. Deze luxe, feestelijke, sparkling rosé is gemaakt van 60% Cinsault & 40% Syrah druiven en is bij uitstek geschikt voor de komende zomer maanden, maar zeker ook perfect voor het najaar en de feestdagen.

Overtuigd? Klik hier om te bestellen »

Condities: U kunt gemakkelijk achteraf met Riverty (voorheen AfterPay) betalen indien gewenst. U gaat dan akkoord met de Algemene Voorwaarden van Riverty, zoals vermeld op Riverty.nl deze introductie actie is geldig zolang de voorraad strekt, op = op! 100% garantie, niet goed = geld terug! Druk- en/of zetfouten voorbehouden. Flessen à 75cl. en dozen à 6 e/o 12 flessen. Bijdrage in de bezorgkosten is € 4,95 en vanaf 12 flessen of meer GRATIS thuisbezorging! Let op: NIX18, geen 18 = geen wijn! Wij zijn dan ook verplicht u leeftijd te controleren.

Een moment geduld aub

Op dit moment worden uw gegevens gecontroleerd.
Binnen enkele momenten zult u worden doorgestuurd.