Sluiten Wijn-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Wijn-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »

Contact

Wijn-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten voor vragen en bestellingen. U kunt dus niet even bij ons langskomen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt; wij zijn de Wijn-Online. U bestelt online, u betaalt online en ook onze klantenservice is online.

Klantenservice

Een vraag over uw bestelling, een bestelling plaatsen of een passend wijnadvies nodig? Onze klantenservice staat graag voor u klaar! Wij zijn bereikbaar op werkdagen via email : klantenservice@wijn-online.nl Wij streven er naar al uw vragen op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) binnen 24 uur te beantwoorden. Echter zullen vragen die gesteld worden op de vrijdag uiterlijk op maandag beantwoord worden.

Onze contactgegevens

Via email: klantenservice@wijn-online.nl
Via post: Wijn-Online BV, Postbus 550, 2500AN Alphen aan den Rijn

Klachtprocedure

Als u een klacht heeft kunt u contact opnemen met ons via klantenservice@wijn-online.nl of u schrijft ons via Wijn-Online BV, Postbus 550, 2500AN Alphen aan den Rijn

Als u er met ons niet uit komt dan kunt u contact opnemen met de Onlinegeschillenbeslechting (ODR) van de Europese Commissie voor consumenten en ondernemers in de EU, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein om klachten over producten en diensten die online zijn verkocht, buiten de rechtbank om op te lossen.

Wijn-Online

Postbus 550
2400AN Alphen aan den Rijn

BTW nummer: NL862965676B01
Bank: NL13INGB0008160105
KVK: 83710280

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
Wijn-Online bestelt direct bij de wijnboer en heeft geen winkels. Doordat wij alle bestellingen bundelen, kunnen wij scherp inkopen en betaalt u geen geld aan tussenhandel en marketingbudgetten. U betaalt een normale prijs voor goede kwaliteitswijnen die direct vanaf de wijngaard bij u thuis wordt afgeleverd.