Sluiten Wijn-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Wijn-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »

Retourneren

Vervelend als de wijn niet aan uw verwachtingen voldoet, maar over smaak valt niet te twisten. Of zijn er flessen tijdens het transport kapot gegaan? Naar, maar dat lossen we graag voor u op. Neem dan contact op met de klantenservice op klantenservice@wijn-online.nl.

U krijgt het bedrag binnen vijf werkdagen op uw rekening teruggestort.

Retouradres

Wijn-Online BV
Afdeling Retouren
Postbus 550
2400AN Alphen aan den Rijn

In geval van een retour zending dient u er zelf voor te zorgen dat uw retourzending voldoende gefrankeerd is.

Niet goed, geld terug garantie

Als de wijn om welke reden dan ook niet aan uw verwachting voldoet, dan hanteren wij het “over smaak valt niet te twisten” principe. U kunt dan de wijn terugzenden aan ons en u ontvangt 100% van uw geld retour.

U kunt maximaal één fles per doos openmaken. Als deze niet naar wens is, kunt u deze toch terugsturen tot 4 weken na uw bestelling. Neem altijd contact op met onze klantenservice via klantenservice@wijn-online.nl .

In geval van een retour zending dient u er zelf voor te zorgen dat uw retourzending voldoende gefrankeerd is.

Klachten

Heel vervelend als u niet tevreden bent over onze wijnen, de bezorging, de service of iets anders. Graag horen wij dit direct van u via klantenservice@wijn-online.nl. Uiteraard kunt u ook altijd uw grieven in een brief aan onze directie zenden. In dit geval kunt u zich wenden tot het postadres :

Wijn-Online BV
T.a.v. de Directie – klacht -
Postbus 550
2400 AN Alphen aan den Rijn

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
Wijn-Online bestelt direct bij de wijnboer en heeft geen winkels. Doordat wij alle bestellingen bundelen, kunnen wij scherp inkopen en betaalt u geen geld aan tussenhandel en marketingbudgetten. U betaalt een normale prijs voor goede kwaliteitswijnen die direct vanaf de wijngaard bij u thuis wordt afgeleverd.